Skip to topic | Skip to bottom
Home
 
Www
Www.WebHomer1.13 - 20 Mar 2021 - 11:48 - CintaGadun?topic end

Start of topic | Skip to actions
Uga ana pajak idn poker sing nutupi panggunaan listrik, sing digawe dhewe lan dipikolehi saka sumber liyane. Individu utawa entitas sing bisa nggunakake listrik kudu mbayar. Pajak Parkir kalebu pengoperasian papan parkir ing sanjabane badan dalan, manawa diwenehake karo bisnis utama utawa sing diwenehake minangka bisnis, kalebu penyediaan kendaraan bermotor. Pajak iki dibutuhake kanggo wong pribadi utawa entitas sing parkir kendaraan bermotor.
to top

You are here: Www > WebHome

to top

All content is Copyright © 1999-2021 by, and the property of, the contributing authors.
Questions, comments, or concerns? Contact GNHLUG
Legal Notice (includes Terms of Service)